BEHANDELINGEN

HUIDVERBETERING

Huidverbetering omvat verschillende methoden en behandelingen die gericht zijn op het behouden en verbeteren van de algehele gezondheid en uitstraling (conditie) van de huid. Het omvat een combinatie van interne en externe benaderingen, waaronder huidverzorgingsroutines, voedingsaanpassingen, levensstijlveranderingen en medische behandelingen, afhankelijk van individuele behoeften en doelen.

Hier zijn enkele veelvoorkomende strategieën voor huidverbetering:

 1. Huidverzorgingsroutine: Een regelmatige huidverzorgingsroutine, inclusief reinigen, exfoliëren, hydrateren en beschermen tegen de zon,  helpen de huid gezond en stralend te houden.
 2. Gezonde voeding: Het eten van een uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan voedingsstoffen, antioxidanten en gezonde vetten kan bijdragen aan een gezonde huid van binnenuit.
 3. Hydratatie: Voldoende water drinken om de huid gehydrateerd te houden en het voorkomen van uitdroging en dofheid.
 4. Bescherming tegen de zon: Het regelmatig dragen van zonnebrandcrème en beschermende kleding om de huid te beschermen tegen schade door de zon, zoals vroegtijdige veroudering en huidkanker.
 5. Medische behandelingen: Medische procedures zoals  peelings, microdermabrasie, lasertherapie en injecteerbare behandelingen kunnen worden gebruikt om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals acne, littekens, pigmentatie en tekenen van veroudering.

ONZE DIENSTEN HUIDVERBETERING:

 • Acne
 • Bindweefselmassage
 • Elektrisch ontharen
 • Electro-coagulatie
 • Lichttherapie
 • Littekens
 • Vaataandoeningen
 • Ontharingslaser
 • Peeling
 • Huidverjonging
 • Gezichtsmassage doorbloeding

Maak een vrijblijvende afspraak

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up, ook wel bekend als micropigmentatie, is een vorm van cosmetische tatoeage die bedoeld is om de verschijning van make-up na te bootsen. Het omvat het implanteren van kleurrijke pigmenten in de bovenste lagen van de huid, meestal rond de wenkbrauwen, oogleden en lippen, om een langdurig cosmetisch effect te bereiken.

Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van permanente make-up:

 1. Wenkbrauwen: Het bijwerken of reconstrueren van de wenkbrauwen om voller en gelijkmatiger uitziende wenkbrauwen te creëren.
 2. Eyeliner: Het aanbrengen van permanente eyeliner om de ogen te definiëren en de wimpers voller te laten lijken.
 3. Lippen: Het verbeteren van de vorm en kleur van de lippen door middel van het inbrengen van pigment om de lippen te definiëren of te vergroten.

Voordat je een permanente make-up procedure ondergaat, is het essentieel om met een ervaren en gekwalificeerde professionele specialist te praten om de mogelijke risico’s, het herstelproces en de verwachte resultaten te begrijpen. Daarnaast is het van cruciaal belang om hygiënische en veilige omstandigheden te garanderen, aangezien het om een tatoeageproces gaat. Nabehandeling is ondanks grote zorgvuldigheid  noodzakelijk omdat er altijd nog wel wat bij te schaven valt!

Hoewel permanente make-up handig kan zijn voor mensen die dagelijks make-up dragen en de tijd willen besparen, is het belangrijk om te overwegen dat de resultaten langdurig zijn en mogelijk niet gemakkelijk te wijzigen zijn. Permanente make-up moet passen bij de persoon en opgaan in het geheel.

Voor elke behandeling nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat we een persoonlijk en uniek resultaat kunnen bereiken.

ONZE DIENSTEN PERMANENTE MAKE-UP:

 • Kleurenleer
 • Micropigmenten

Maak een vrijblijvende afspraak

COSMETISCH ARTS

Bij Annette Stender zijn we trots om samen te werken met een ervaren en deskundige cosmetisch arts die gespecialiseerd is in cosmetische behandelingen. Onze kunst heeft een passie voor schoonheid en herhaald om jouw natuurlijke uitstraling te verbeteren, met als resultaat een frisse en jeugdige uitstraling waar je je zelfverzekerd bij voelt.

Onze cosmetische arts begrijpt dat elke klant unieke wensen en behoeften heeft. Daarom nemen we altijd de tijd om een ​​nauwkeurig overleg te voeren en jouw verwachtingen te begrijpen. Of je nu op zoek bent naar een nauwkeurige behandeling met injectables, zoals Botox of fillers, of geïnteresseerd bent in andere niet-chirurgische procedures, onze arts zal een persoonlijk behandelplan voor je ontwerpen.

Heb jij vragen?

Wil jij graag meer weten van onze huidverbeteringen? Neem dan contact op met Annette Stenders.

2 + 5 = ?

Praktijk voor Huidverbetering
Annette Stender is aangesloten bij: