OVER ONS

TEAM

SUSANNE OEBEN

Ik ben Susanne, sinds september 2016 Huidtherapeut in het team van Annette. Al 35 jaar woon ik met veel plezier in het dorp, nu samen met mijn vriend. Mijn interesse in de huid is ontstaan in de pubertijd wegens wat acneklachten. Bij het maken van een studiekeuze kwam ik de opleiding Huidtherapie tegen en ik was verkocht! Hierdoor ben ik gespecialiseerd in het behandelen van acneklachten, overbeharing, pigmentatiestoornissen, vaatafwijkingen in het gelaat ect. Ook heb ik een grote fascinatie voor het effect van voeding op het lichaam en natuurlijk de huid. Het mooie van onze praktijk vind ik dat ik bijna al boven genoemde huidaandoeningen kan behandelen gecombineerd of afgewisseld met ontspannen behandelingen.

MIRANDA CUIJPERS

Ik ben Miranda Cuijpers, moeder van Bram en getrouwd met Daan, woon in Zeewolde en ben al ruim 20 jaar als allround schoonheidsspecialist/huidcoach werkzaam bij Annette Stender. In de afgelopen jaren heb ik mij onder anderen  gespecialiseerd in bindweefselmassage, rimpelreductietherapie, heb deelgenomen aan de opleiding basiskennis dermatologie en ben specialist in kleur en persoonlijke make-up, altijd in voor nieuwe uitdagingen! Na al die jaren is de persoonlijke aandacht die ik aan mijn cliënten kan geven heel bijzonder, ik zie u graag in de praktijk!

ANTOINETTE ALARASI

Ik ben Antoinette Alarasi, moeder van twee mooie meiden, Selina en Farah, getrouwd met Rachid en woonachtig in Harderwijk. In 2001 mijn vakdiploma behaald en sinds 2011 werkzaam bij Annette Stender.Mijn passie is de huid verbeteren en deze mooier maken met behulp van hoogwaardige producten, apparatuur en gerichte voedingsadviezen. De studie die ik nu volg gaat hier dan ook over en ik hoop deze dit jaar nog te kunnen afronden een hele mooie aanvulling op het geheel. Naast de reguliere behandelingen zoals bindweefselmassage, microdermabrasie en diverse peelingen is mijn specialisme “PlexR” en “Plexr Shower” behandelingen. Het is heel bijzonder als alles mooi samen valt en je met de juiste middelen een zo groot mogelijk resultaat kan behalen…

ANNETTE STENDER

Al meer dan dertig woonachtig in Zeewolde, getrouwd en trotse oprichtster van deze praktijk. Wat ooit klein begon is nu uitgegroeid tot een bedrijf met passie voor de huid met een scala aan mogelijkheden en een missie om te werken aan de beste versie van jezelf, tenslotte is ieder huid uniek en verdient een individuele behandeling waarbij natuurlijke schoonheid het uitgangspunt is. Persoonlijk, met oog voor de mens, kijken wij samen welke aanpak het beste past. Zelfvertrouwen is je grootste schoonheid!

Praktijk voor Huidverbetering
Annette Stender is aangesloten bij: