OVER ONS

Al meer dan dertig jaar een fascinatie voor de huid, 1 december 1990 gestart op een slaapkamer in huis en na een verhuizing. Het eerste pand gehuurd aan de Mazerhard 1 te Zeewolde. In deze voormalige dokterspraktijk, ooit apotheek en tandartspraktijk is het echt begonnen. Tel daarbij de 15 jaar samenwerking met ïcoon” Hannie Hakze bij op eneen levenslange passie voor duurzame, ambachtelijke en professionele huidverbetering is geboren.Een nieuwe verhuizing dient zich aan en Krachtenveld is de plek die wijniet meer gaan verlaten. Ik prijs me zeer gelukkig met een geweldig team en doordat wij kennis en kunde en daardoor regelmatig bijscholen, hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij zowel op het gebied van verzorging, onderhoud, advies en huidtherapie een groot scala diensten aan.Neem een kijkje op onze site…….Laat je verleiden en stel je vragen…Rimpels maken een mens niet oud….Dat doet een onverzorgd en slecht onderhouden uiterlijk wel….

Zelfvertrouwen is je grootste schoonheid…..Annette Stender

TEAM

SUSANNE OEBEN

Ik ben Susanne, sinds september 2016 Huidtherapeut in het team van Annette. In 1989 ben ik hier als klein meisje komen wonen, ondertussen woon ik nog steeds met veel plezier in Zeewolde samen met mijn vriend. Mijn interesse in de huid is ontstaan in de pubertijd wegens wat acneklachten. Bij het maken van een studiekeuze kwam ik vervolgens de opleiding Huidtherapie tegen en ik was verkocht! Het mooie van onze praktijk vind ik dat ik bijna al boven genoemde huidaandoeningen kan behandelen gecombineerd of afgewisseld met ontspannen behandelingen. Dit maakt het werk ook zeer afwisselend en uitdagend.

MIRANDA CUIJPERS

Ik ben Miranda Cuijpers, moeder van Bram en getrouwd met Daan, woon in Zeewolde en ben al ruim 20 jaar als allround schoonheidsspecialist/huidcoach werkzaam bij Annette Stender. In de afgelopen jaren heb ik mij onder anderen  gespecialiseerd in bindweefselmassage, rimpelreductietherapie, heb deelgenomen aan de opleiding basiskennis dermatologie en ben specialist in kleur en persoonlijke make-up, altijd in voor nieuwe uitdagingen! Na al die jaren is de persoonlijke aandacht die ik aan mijn cliënten kan geven heel bijzonder, ik zie u graag in de praktijk!

ANTOINETTE ALARASI

Ik ben Antoinette Alarasi, moeder van twee mooie meiden, Selina en Farah, getrouwd met Rachid en woonachtig in Harderwijk. In 2001 mijn vakdiploma behaald en sinds 2011 werkzaam bij Annette Stender.Mijn passie is de huid verbeteren en deze mooier maken met behulp van hoogwaardige producten, apparatuur en gerichte voedingsadviezen. De studie die ik nu volg gaat hier dan ook over en ik hoop deze dit jaar nog te kunnen afronden een hele mooie aanvulling op het geheel. Naast de reguliere behandelingen zoals bindweefselmassage, microdermabrasie en diverse peelingen is mijn specialisme “PlexR” en “Plexr Shower” behandelingen. Het is heel bijzonder als alles mooi samen valt en je met de juiste middelen een zo groot mogelijk resultaat kan behalen…

ANNETTE STENDER

De mate waarin een pigmentatie vervaagt en de snelheid waarmee dit gebeurt is sterk afhankelijk van het deel van het gezicht dat is behandeld.
Wenkbrauwen vervagen relatief snel. Als de juiste pigmenten zijn gebruikt en de juiste techniek wordt gehanteerd, dan is bij nagenoeg iedereen binnen 3 jaar de afname van pigment zichtbaar.

Praktijk voor Huidverbetering
Annette Stender is aangesloten bij: