COSMETISCHE ARTS

Een uniek concept, want je profiteert van exclusieve behandelingen zoals injectables en medische peelings. Deze behandelingen voor huidverjonging en verbetering worden in onze eigen praktijk uitgevoerd door de cosmetisch arts. De kennis en kunde van beide experts staan tot je beschikking. Fillers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om kleine en middelgrote rimpels te verminderen of te laten verdwijnen. Met name rimpels die zijn ontstaan door het verlies aan vet- of bindweefsel (neuslippenplooi, wanglijnen, mondhoeken) zijn zeer geschikt voor een behandeling met een filler. Ook kan een filler net de contouren van een gezicht verbeteren.

Botox, (botuline toxine), blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier waardoor de werking van de spier afneemt of stil komt te liggen. De spierspanning wordt hiermee sterk verminderd, waardoor diepe rimpels zoals kraaienpootjes, frons en voorhoofdslijnen vervagen.

Beide injectables kunnen ook na elkaar worden gebruikt en is de werkzaamheid van beide producten voor een bepaalde tijd en zullen na verloop van tijd moeten worden herhaald.