VOOR WIE IS PERMANENTE MAKE-UP BEDOELD?

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up, ook wel bekend als micropigmentatie, is een vorm van cosmetische tatoeage die bedoeld is om de verschijning van make-up na te bootsen. Het omvat het implanteren van kleurrijke pigmenten in de bovenste lagen van de huid, meestal rond de wenkbrauwen, oogleden en lippen, om een langdurig cosmetisch effect te bereiken.

Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van permanente make-up:

  1. Wenkbrauwen: Het bijwerken of reconstrueren van de wenkbrauwen om voller en gelijkmatiger uitziende wenkbrauwen te creëren.
  2. Eyeliner: Het aanbrengen van permanente eyeliner om de ogen te definiëren en de wimpers voller te laten lijken.
  3. Lippen: Het verbeteren van de vorm en kleur van de lippen door middel van het inbrengen van pigment om de lippen te definiëren of te vergroten.

Voordat je een permanente make-up procedure ondergaat, is het belangrijk om met een ervaren en gekwalificeerde professionele specialist te praten om de mogelijke risico’s, het herstelproces en de verwachte resultaten te bespreken. Daarnaast is het van belang om hygiënische en veilige omstandigheden te garanderen, aangezien het om een tatoeageproces gaat. Nabehandeling is ondanks grote zorgvuldigheid  noodzakelijk omdat er altijd nog wel wat bij te schaven valt!

Hoewel permanente make-up handig kan zijn voor mensen die dagelijks make-up dragen en de tijd willen besparen, is het belangrijk om te overwegen dat de resultaten langdurig zijn en niet gemakkelijk te wijzigen zijn. Permanente make-up moet passen bij de persoon en opgaan in het geheel.

Voor elke behandeling nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken, zodat we een persoonlijk en uniek resultaat kunnen bereiken.