OBAGI

Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Door hoge doseringen actieve ingrediënten –zoals retinol, vitamine C en melkzuur- toe te voegen aan de huid, worden de cellen weer geactiveerd om te gaan werken en komt de collageen- en elastineproductie weer op gang. Met ZO Skin Health investeert u in de gezondheid van uw huid.

ZO Skin Health

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden.

Met ZO Skin Health van dr. Zein Obagi onderhoudt u uw huid, zodat u ook op de lange termijn geniet van een gezonde huid met een egale teint en zonder rimpeltjes. ZO Skin Health verzorgt uw huid optimaal en geeft een weldadig gevoel. U kiest voor luxe verzorging met een diepgaand effect.

Het is wetenschappelijke bewezen dat de producten van ZO Skin Health echt resultaat geven.
Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-)vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van ZO Skin Health, wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.

ZO Medical

De medische producten ZO Medical zijn de absolute basis voor een gezonde huid. ZO Medical verbetert uw huid van binnenuit. Acne, pigmentvlekken en rimpeltjes verminderen en verdwijnen.

Het is wetenschappelijke bewezen dat de medische producten van ZO Medical echt resultaat geven.

ZO Medical werkt op basis van retinol. Retinol is het deel van vitamine A dat onder andere de celvernieuwing in de huid regelt. Ook verhoogt het de elasticiteit van uw huid. Retinol is het enige topische ingrediënt waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het een krachtige werking tegen huidveroudering heeft. Er is geen beter product om huidcellen te stimuleren; daarom bevat ZO Medical 6 tot 10 keer meer retinol dan andere cosmetica.

ZO Medical dringt diep door in de huid, precies daar waar de retinol zijn werk kan doen. Dat geeft meteen aan waarom ZO Medical wél werkt; veel crèmes komen niet verder dan de opperhuid. Door de unieke componenten komt ZO Medical precies waar het hoort: in de diepere huidlagen, waar het systeem het echte verschil maakt in de verbetering van uw huid.

ZO Medical geeft nog betere resultaten in combinatie met andere behandelingen, zoals medische peelings of laserbehandelingen. De behandeling is niet ingrijpend, maar wel effectief. ZO Medical heeft in het begin wat bijwerkingen, zoals onder andere roodheid en schilfertjes, die met minerale make-up enigszins te camoufleren zijn.