PERMANENTE MAKE-UP

Producten die op elkaar zijn afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk.

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Ontwikkeld door een vrouw met een duidelijke missie voor ogen  “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”.  Het was het levenswerk en grote passie van de in 2006 op 52-jarige leeftijd overleden Hannie Hakze. Oprichtster van de eerste kliniek voor huidverbetering in Nederland en bedenker van het merk “Hannah”. Een product om trots op te zijn!

KLEURENLEER

Kleur en vorm zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen van Permanent Make-up. Al wordt een pigmentatie technisch nog zo goed uitgevoerd, als de kleur of vorm niet perfect is is de pigmentatie waardeloos en bent U na de behandeling slechter af.

APPARATUUR

De computergestuurde aansturing van de Derma Medical onderscheidt iedere verandering van weefsel onmiddellijk en past de naalddruk ogenblikkelijk aan. Dit resulteert in nauwkeurig en veilig werken, omdat de naalddruk altijd optimaal is wordt de pigmentatie egaler en mooier van toon.

PIGMENT

Wij werken met meer dan 150 kleuren, mooie en krachtige pigmenten met veel pigmentdeeltjes per gewichtseenheid, dit leidt tot snelle en geslaagde pigmentaties met weinig afstoot. Denk bij een natuurlijke kleurstof aan allergische reactie’s en aan de invloed van licht op deze kleuren.

HOUDBAARHEID

De mate waarin een pigmentatie vervaagt en de snelheid waarmee dit gebeurt is sterk afhankelijk van het deel van het gezicht dat is behandeld.
Wenkbrauwen vervagen relatief snel. Als de juiste pigmenten zijn gebruikt en de juiste techniek wordt gehanteerd, dan is bij nagenoeg iedereen binnen 3 jaar de afname van pigment zichtbaar.

Praktijk voor Huidverbetering
Annette Stender is aangesloten bij: