ALISUN COLLAGEEN PLUS LICHTTHERAPIE

Collageen lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van huidverbetering. Het is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Een behandeling die de opbouw van collageen en elastine bevordert voor een gezonde en strakke huid.

De zachte rode lichtgolven van het Collageen Plus toestel concentreren zich met name in het spectrum tussen de 600 en 650 nanometer en bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren, dit maakt de huid zichtbaar strakker en stralender.Collageen lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van huidverbetering.

DE EFFECTEN

Een volledige kuur op de Alison Collageen Plus bank duurt 12 tot 14 weken om het gewenste effect te bereiken. De behandeling duurt bij aanvang 20 minuten per keer en dient in de aanvangsfase 3 maal per week plaats te vinden. De intensiteit van de behandeling kan na 2 tot 5 weken verlaagd worden naar 15 min per keer. Afhankelijk van de gesteldheid van de huid zijn na gemiddeld 10-15 behandelingen veelal de de eerste verbeteringen zichtbaar.